Eat, stop eat faste metoden

posted in: IF metoder | 4

Eat, stop eat faste metoden er udviklet af Brad Pilon, minder egentligt meget om 5:2 protokollen. Forskellen er dog, at i 5:2 metoden indtages der et bestemt antal kalorier på en faste dag. Med Eat, stop eat faster man som udgangspunkt helt. Et andet vigtigt element i Brad Pilons, Eat, stop eat faste metoden, er den fokus som der også er på vigtigheden i at træne under sin faste!

Eat, stop eat faste i praksis

Eat, stop eat faste metoden er egentlig meget simpel og kan simplificeres ved:

  • En eller 2 dage om ugen faster man i 24 timer.
  • Man starter og faster når man vil – bare man ikke indtager nogle kalorier i 24 timer.
  • Spiser du f.eks. sidste måltid mandag aften kl. 19, så fastes der indtil tirsdag aften kl. 19 – altså 24 timer uden kalorier.
  • Når du må spise igen, så spis som om du ikke fastede. Prøv ikke at indhente manglende kalorier ved at spise kalorier du normalt ville have indtaget dagen før.

eatstopeatifaste

Træning med Eat, stop eat

Eat, stop eat faste metoden er primært henvendt til personer, som ønsker at opnå fordelle ved at faste, men er ikke helt bekymret for ens kropssammensætning. Det er dog vigtigt at træne – specielt styrketrænge – men der er ikke samme fokus på muskelopbygning som ved f.eks. 16/8 metoden.

Brad Pilon er populær for sin talgang mht. træning i fastet tilstand. En gangske kort video her forklare på 1:50 min. hvordan dit væksthormon vokser under fastet træning.

  • Forsøg at træne i fastet tilstand
  • Hold træning kort og intens
  • Resistens/modstands træning i 30-45 min.
  • Vent med at indtage noget i op til en time efter træningen så man udnytter et boost i vores vækst hormon.

Han forklare hvordan vores væksthormon kan boostes med op til 2000% efter en intensiv træning, og hvorfor det er vigtigt IKKE at indtage noget lige efter træningen!

 

Kom i gang med Eat, stop eat faste

At faste i 24 timer kan være svært for mange. Og det er måske derfor, at netop en 5:2 faste eller 16/8 metode er en tand mere populære. Eat, stop eat er dog en simpel og nem måde at komme igang på. Igne, så handler det bare om at faste 1-2 dage om ugen, 24 timer uden mad, massere af vand og udnytte faste vinduet med tungresistens træning. Det er et rigtig godt sted at starte! 🙂

 

 [adsense_id=”1″]

http://www.eatstopeat.com/

http://bradpilon.com/

http://stronglifts.com/eat-stop-eat-brad-pilon-fasting-review/

 

4 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.