7 tips til IF

Væske!
– Væske, og specielt vand! Masser af vand, hjælper også med at mindske følelsen af sult.

Vær opmærksom på din krop!
– Føler du dig stresset eller irriteret under fasten? Bare slap helt af og ta’ et par dybe indåndinger – dette er hvordan sult føles! Jo mere du kender følelsen, jo nemmere er det at håndtere i fremtiden 😉

Vær forberedt!
– Hav sund mad (fedtfattig kød, grøntsager etc.) i huset og klar til når du bryder fasten! Dette er med til at sikre, at du ikke overspiser pga. f.eks. manglende protein/fedt og ikke hopper direkte i slikskabet når din krop hungrer efter sukkeret!

Tilberedning!
– Hvis du ikke tilbereder måltider så de er klar til dit spise vindue åbner, så sørg for altid at have noget tilfredsstillende klar, som du kan spise! F.eks. en skefuld peanutbutter og en gulerod er lige nok til at holde dig fra at kaste dig over slikskabet når din krop hungrer efter sukkeret!

IF er ikke en ”magisk” kur!
– Lad være med at tænke på Intermittent Fasting som en magisk vej til en ”ripped, lean krop”. Det der får IF til at fungere, er en kombination af dit valg af mad, træning i fastende tilstand og den nødvendige næring på de rigtige tidspunkter.

Giv aldrig op!
– Giv ikke op efter en fejlende faste! Vi falder alle i engang imellem. Der findes mange metoder og mange måder at angribe det på. Hvis en daglig 16/8 faste ikke fungere, så prøv f.eks. 5:2 eller en 24 timers faste først.

Vær opfindsom og kreativ!
– Vær opfindsom og fleksibel – men også realistisk og konsekvent – med IF. Hvis du finder metoderne for strikse, så kan du prøve at udvide dit spise vindue fra 8 til 9 eller 10 timer. Eller du kan f.eks. også kombinere din “hårdeste” træningsdag med en “spis-hvad-du-vil-dag”. Eller prøv at tage to “spis-hvad-du-vil-dage”. Dette er ikke regler men retningslinjer – hellere følge en mere afslappet plan, end helt at droppe en hård plan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.